Магазин плитки не є офіційним сайтом компанії OPOCZNO

Вибираємо плитку для стін

Вибираємо плитку для стін

Як багато облицювальних матеріалів для стін, але як мало тих, які прослужать в первісному вигляді багато років. Можна довго блукати по будівельних магазинах у пошуках ідеального матеріалу для облицювання стін. Але є варіант простіше – вибрати плитку. Плитка замінює багато матеріали так, що без професійного погляду складно розібрати, що перед очима – натуральний камінь або плитка під камінь. Але виникає закономірне питання: де можна використовувати плитку для стін? Абсолютно скрізь, адже плитка – універсальний матеріал. Нею можна обробити стіни житлових приміщень (спальні, кухні, ванної або коридорів), торгових центрів, ресторанів, а також використовувати для стін фасаду або тераси. Ось як можна порахувати зірки, нам здається, що також не можна перерахувати всі види плитки, які є на цей момент. Різні форми, дизайн, кольори – існує плитка на стіну для будь-якого стилю приміщення.

Щоб вибрати плитку для стін, потрібно ознайомитися з плюсами. Тоді вибір буде повним і осмисленим.

Плюси плитки для стін:

  • Практичність. Вибираючи натуральні матеріали для облицювання стін (дерево або камінь) є ймовірність зіткнутися з проблемами. Починаючи від ціни, закінчуючи незручностями при укладанні. Плитка для стін не вимагає величезних зусиль і великої обережності до себе.
  • Довгий період служби. Вам потрібно буде змінити плитку на стіні тільки в одному випадку, якщо ви захочете змінити дизайн приміщення. В інших випадках заміна плитки виключена. Це один з найбільш довговічних матеріалів, які ніяк не змінюються через роки.
  • Легкий догляд. Ми вже говорили, що плитка підходить для стін будь-якого приміщення, незалежно від того, це вулиця або ж крите місце. Стіни завжди залишаються у зоні ризику. Ванна – це розлучення води, кухня – сліди продуктів під час готування, дитяча кімната – окрема історія. Перевага плитки для стін в тому, що за нею просто доглядати. Навіть і мови не йде про обов'язком відмиванні плитки від крапель жиру або дитячих фломастерів. Плитка швидко та легко відмивається від бруду.
  • Багатий вибір. Незалежно від місця, для якого ви підбираєте плитку, обов'язково знайдеться кілька десятків підходящих варіантів. Плитка має багато різновидів для різних цілей.
  • Вартість. Коли хочеться чогось особливого, наприклад, стіни з каменю або дерева, бажання не завжди збігається з фінансовими можливостями. Але навіщо відмовляти бажанням, якщо можна вибрати плитку, яка має доступну ціну для кожного, а також приємний зовнішній вигляд.

плитка для стен

Вибір плитки для стін – це вже правильний крок. Залишається справа за малим – правильний підбір. Якщо з технічними питаннями допоможуть консультанти магазину, то в деяких питаннях варто звернутися до дизайнерів.

Наприклад, плитку для стін варто вибирати в залежності від освітлення приміщення, площі, а також розмірів і кольорів інших предметів, які присутні в інтер'єрі.

Якщо правильно підійти до питання, можна створити неповторний дизайн за допомогою плитки для стін!