Магазин плитки не є офіційним сайтом компанії OPOCZNO

З чим поєднувати плитку під дерево в ванній

З чим поєднувати плитку під дерево в ванній

Елегантна фактура деревини вписується в багато інтер'єрні стилі як цікавий і привабливий штрих. Не дивно, що при наявності фінансових можливостей і певних умов експлуатації кімнати багато вибирають паркет. Все ж його при будь-якому розкладі не вийде використовувати у ванній кімнаті, так як в ній покриття регулярно стикається з підвищеним рівнем вологості і зміною температурних режимів, а це призводить до руйнування навіть найдорожчих моделей паркетної підлоги.

Плитка под дерево в ванной

Керамічна плитка під дерево – ідеальний варіант для ванної кімнати. Вона повністю повторює візерунки деревини, але при цьому володіє всіма перевагами кераміки. Реалістична імітація натуральних порід дерева можлива завдяки сучасним технологіям, які забезпечують зносостійкість, міцність і довговічність обробки. При першому погляді на поверхню складно повірити, що це кахель, але це так.

Як вибрати плитку під дерево

Як і інші бренди, виробник Opoczno кожен сезон випускає нові колекції. У широкому асортименті колірних і текстурних рішень легко загубитися. Все ж перед початком ремонту варто ознайомитися з пропозиціями і вибрати бажаний інтер'єрний ефект, щоб підібрати плитку під дерево з урахуванням наступних факторів:

  • обраної інтер'єрної стилістики;
  • рівня освітленості приміщення;
  • архітектурних особливостей простору;
  • площі кімнати.

Якщо мова йде про невеликий ванній кімнаті, то її вдасться розширити при використанні плитки, що імітує сосну або березу. У такому випадку варто вибирати керамограніт під дерево з мінімальною виразністю фактури на поверхні.

Виграшні комбінації для інтер'єру

Плитка під дерево – це універсальне рішення, яке вдається успішно поєднувати з цеглою, мармуром, каменем, кахлем і іншими оздоблювальними матеріалами, придатними за стилем.

В процесі полювання за елегантністю краще всього виглядає поєднання плитки під дерево з мармуром. Це безпрограшний хід, який розбавляє простір нотками благородства і розкоші. Натуральний камінь – це атрибут природної краси, відсутньої в мегаполісі. Якщо ж необхідно втілити стриманий інтер'єр, в якому буде комфортно розслаблятися, слід зупинитися на поєднанні керамічної імітації деревини з однотонним кахлем, створює прекрасний фон. Творчим людям сподобається ідея об'єднати плитку під дерево з металевими аксесуарами і доповнити інтер'єр колоритними атрибутами, привезеними з далеких країн. Однією з останніх тенденцій вважається комбінація деревного візерунка на кахлі з цеглою сірого кольору, який в будь-яких відтінках чудово виглядає у ванній кімнаті.

Імітація дерева на плитці – це чудова альтернатива паркету і іншим типам дерев'яної обробки. Її можна застосовувати для оформлення ванної кімнати самостійно і в поєднанні з іншим покриттям. Існують сотні вдалих стилістичних рішень, одне з яких обов'язково прикрасять вашу ванну кімнату.